Home Belgisch Metadrone heeft nieuwe website.

Metadrone heeft nieuwe website.

by Björn Comhaire

Metadrone Music Association is een jonge Belgische organisatie met als missie alternatieve muziek met ballen te verspreiden. De organisatie is al enkele jaren actief, maar kreeg kort geleden zijn vaste vorm als het geesteskind van enkele muziekfreaks met heel wat verzamelde ervaring in de Belgische underground scene.

Metadrone is het meest bekend voor het festival Desertfest Antwerp waarop elk jaar in oktober, duizenden alternatieve rockliefhebbers van over heel de wereld om samen komen genieten van de geweldige muziek en een fantastische sfeer.

Momenteel werkt Metadrone ook samen met een vijftigtal internationale artiesten, en die lijst groeit voortdurend. Voor het najaar staan alvast uitverkochte shows op de agenda voor Oh Sees (Botanique, 01/09) en Heilung (AB, 17/11), naast fameuze namen als Ufomammut (M4, 29/09) en Monolord (M4, 02/10). Zopas verkocht ook het de psychedelische avond in de Botanique met Kikagaku Moyo en Wooden Shjips uit. Kikagaku staat ook op Pukkelpop ’19, en Orange Goblin speelt op Graspop.

Tenslotte werkt de organisatie ook nauw samen met enkele succesvolle Belgische underground acts waarmee ze een traject uitstippelen op maat van de artiest. Momenteel zijn dat The Glücks (zopas een Duitse tournee afgewerkt met Jon Spencer, op zijn uitdrukkelijke aanvraag) en Crackups.

ONTDEK HIER DE METADRONE WEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More