Home ReviewsLuminous Fresh LUMINOUS FRESH: MY DOG IS RADIOACTIVE.

LUMINOUS FRESH: MY DOG IS RADIOACTIVE.

by Bart Verlent

De gebroeders Mats, Jasper en Vincent Mulier maken samen aanstekelijke alternatieve poppunk-indierock onder de naam My Dog Is Radioactive. Deze Leuvense gebroeders namen in 2014 drie songs op in de Motormusic-studio, waardoor het trio tal van speelkansen kreeg. Een jaar later volgden de singles Break These Walls en Wake Up Call en waren ze te zien op Jospop, de Gentse Feesten, Marktrock, Genk On Stage en het Nederlandse Vestrock.

(c) : MY DOG IS RADIOACTIVE

Na deze drukke periode trok het drietal zich terug om te schrijven aan een nieuw hoofdstuk. Met als resultaat dat op 30 oktober hun debuut-ep More Than This verschijnt. Op deze ep brengen ze met een nieuwe geluid, omdat er ook met synthesizers is gewerkt. Voor de opnames zat Stef Exelmans achter de knoppen en werkte de band samen met Tim Toegaert, die ook samen werkte met Fleddy Melculy, De Fanfaar en Janez Detd.

De broers Mulier hebben al de singles Home en Stay gelost van de te verschijnen ep. Beide songs zijn heel verschillend. Met Stay brengen ze poppunk van de bovenste plank en bij Home flirten ze met krautrock en horen we zalige indierock die in de buurt komt van Angels & Airwaves. Hou deze Leuvense toppers maar in de gaten!

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More