Home Belgisch Luminous Belge zet de festivalzomer in – part I.

Luminous Belge zet de festivalzomer in – part I.

by SANDRA REGENT

Best Kept Secret heeft voor velen de festivalzomer ingeluid.  Tijd voor Luminous Belge om de Belgen op de komende festivals in de kijker te zetten.

In  eigen land is Rock Werchter min of meer de officiële aftrap en daar vinden we onder andere Miss Angel. De Antwerpse serveert lyrische nineties hiphop en grime met een zwoel tintje. Squendo is dan ook de perfecte starter voor onze lijst deze week.

De jongens van JAKOMO staan met Resolutions in de finale van Tremplin du Dour voor dat felbegeerde plaatsje op één van de podia. Als de jury een beetje verstand heeft van goede muziek, zien we de band dus binnenkort in de line-up verschijnen.

Alles kan bij het jonge Limburgse producersduo Pelace: breakbeat, disco, house of techno. Of gewoon een sublieme mix van dit alles zoals het futuristisch klinkende World Of Pelace met een verfrissende melodische vibe en sprankelende soundscapes. Benieuwd hoe dit live op Rock Herk zal klinken.

Krautrock, psychedelica, dub en nog meer van die bizarre combinaties. The Germans gaan de Lokerse Feesten tonen wat een echt opwindend feestje is. That Was Months Ago geeft je alvast een voorsmaakje van wat je kan verwachten.

En Brutus… wel die gaan de wereld veroveren te beginnen met Pukkelpop en ze mogen dit eerste deel afsluiten met het hartstochtelijk razende Techno.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More