Home Belgisch ICTO – Silver & Gold (Eigen Beheer).

ICTO – Silver & Gold (Eigen Beheer).

by Bart Verlent

Cato Vercammen is pas 18 jaar en maakt onder de naam Icto eigentijdse r’n’b en laid back hiphop. De rapster uit Betekom kijkt op naar Dua Lipa en houdt zich naast haar muziek bezig met haar eigen urban kledingmerk en feestjes. Ze wil haar grote droom waarmaken en dat is bekend worden met haar muziek.

Silver & Gold is de tweede single van ICto die op Spotify te beluisteren is. De productie lag in de handen van Remi De Roeck, gekend voor zijn werk met Uberdorpe, DVTCH Norris en Bhavi. De opkomende Antwerpse rapper R.O.B.B.E mocht ook een strofe in het Nederlands komen rappen op deze plaat.

Het is een prima hiphopschijf, maar we horen toch wel veel clichés op een hoopje. In het genre is er al veel gedaan dus het is moeilijk om daar vernieuwend in te zijn. Maar Cato moet toch meer op zoek gaan naar een eigen geluid. De power van Coely ontbreekt in deze song, het is allemaal wat vrijblijvend.

We zijn er zeker van dat Cato nog potten zal breken want ze heeft talent en de drive om het te maken. Nu moet ze enkel haar eigen ICto sound vinden.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More