Home Belgisch ONSET – Failure (Eigen Beheer).

ONSET – Failure (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Als we iets schrijven, dan menen we het, anders zouden we er geen inkt aan verspillen. Een paar weken geleden merkten we de klanken van Onset op, een drietal afkomstig uit de stad met 9000 als postcode.

Elektrorave is de stempel die ze er zelf hebben opgezet, en na een eerste release op Bandcamp vonden Thys Storme, Arne Storme en Jasper Dejonckheere het geen slecht idee om een video op de wereld los te laten. Goed gedacht, en ze kozen verstandig hun meest catchy track uit die ze tot nu hebben gemaakt: Failure.

Nu ja, catchy, eerder een song die je vastpakt en nooit meer loslaat. Zes minuten duurt Failure en dat is geen seconde te veel. Een nummer dat zich opbouwt naar een climax. Nerveuse synths, iets dat op ontploffen staat, uitbarsting van gevoelens die zich vertalen in hedendaagse, alternatieve elektropop met twee hoeken af. Fantastisch en alles in huis om het te maken!

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More