Home ReviewsAlbum Reviews JONES – Alles & Niets

JONES – Alles & Niets

by Bart Verlent

De Limburgse rapper Jonathan Louage, alias Jones, is al 14 jaar actief in de Vlaamse hiphopscene. Toch bracht hij pas in 2019 zijn eerste ep 22:22 uit en nu is er nu eindelijk zijn debuutplaat Alles & Niets. Voor Jones bevat dit album alles wat een album moet hebben: rauwe tracks, loveshit en commerciële nest. Alle elf nummers hebben toch een typisch Jones-kantje. Voor de beats kreeg Jones de medewerking van FINESSEbelgium, Yuvazigz, PVG Beats en 808vnkown.

© Jones

Het zijn vrij pure tracks die je terugvindt op dit album waardoor de woorden van Jones ook harder binnenkomen. De beats zorgen voor de perfecte achtergrond bij de flows van deze Limburger. Het komt allemaal stevig binnen, zijn slogan is dan ook echt wel Me Against The World.

Echt vrolijk word je niet van deze debuutplaat van Jones, maar het is wel een eerlijke plaat dat recht uit het hart komt en dat hoor en voel je aan alles.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More