Home ReviewsAlbum Reviews FORMSHIFT FT. DIRK DA DAVO – E-society (Dancedelicd)

FORMSHIFT FT. DIRK DA DAVO – E-society (Dancedelicd)

by Nel Mertens

Een dijk van een digitale release: uit een samenwerking van Formshift en Dirk Da Davo broeide E-society. E-society straalt zowel een hoog  elektro- , punk- als EBM-gehalte uit en geeft de sterktes van beide mannen weer: de hevige synths van Formshift gecombineerd met de ruwe vocals van Dirk Da Davo. Strakke synths verhogen de doffe, warme heartbeats in het nummer.

De Nederlander Gavin Bucktrout en Dirk Da Davo kunnen elkaar op muzikaal vlak dus zeker vinden, want het is niet de eerste keer dat beide heren samen werken. In 2016 bracht Formshifter samen met Neon Electronics Crash / Overtime uit.

De tweede song is een remix van What We Want (van op Formshift featuring Neon Electronics) door Frank Noseda. Het nummer kreeg nooit echt de release die het verdiende. Maar nu dus geremastered en klaar voor feestjes in donkere kelders.  Ook vind je er de radio edit en de originele versie geremasterd op terug.

Als bonustrack krijg je bij deze release een remix door Formshift van Avalanche, een nummer dat eerder uitkwam onder het 3DFLY-alias van Dirk Da Davo.

https://www.facebook.com/formshiftmusic/

https://www.facebook.com/dirk.dadavo

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More