Home Belgisch Faces On TV – Time After Time.

Faces On TV – Time After Time.

by Ine Geldermans

Liefde en muziek het zijn twee onderwerpen die blijken elkaar steeds terug te vinden. Dat is ook zo bij het soloproject van Jasper Maekelberg, Faces on TV. Zijn eerste plaat, Night Funeral, werd overal bijzonder goed onthaald en de eerst uitgebrachte single, Womba, maakt de opvolgende plaat al veelbelovend.

Time After Time zou het verhaal vertellen van een stukgelopen relatie, waarna de verteller op een ietwat tevreden, serene conclusie komt: de ideale partner is toch onmogelijk te vinden. Hou je daarom niet bezig met te zoeken naar iets of iemand perfect, het is eigenlijk alleen maar tijdverspilling. Dit allemaal vergezeld van het succesrecept van Faces on TV: trage, funky beats en een paar loops van de synthesizer. Toch is Jasper niet helemaal voorspelbaar want ook zijn gitaar krijgt wat speeltijd in een solo.

Net zoal de vorige singles, slaagt Time After Time erin ons vier minuten te vervoeren naar een andere, dansbare wereld. Die nieuwe plaat wordt hoogstwaarschijnlijk en fantastische transcendale ervaring.

Live gaat Jasper Maekelberg de laatste tijd solo op pad. Voor de try-out moet je op 11/03 in De Klinker in Aarschot zijn. Na een paar internationale shows treedt Faces On TV ook op in de Vooruit (29/04) en Trix (30/04).

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More