Home Belgisch CHARLOTTE ADIGERY – Cursed And Cussed (DeeWee).

CHARLOTTE ADIGERY – Cursed And Cussed (DeeWee).

by Wout Meganck

Charlotte Adigery is hot, letterlijk en figuurlijk. Haar ep wordt internationaal opgepikt en overal waar ze live te zien is, oogst ze veel succces. Met haar band WWWater ging ze op tour met Young Fathers en Neneh Cherry en ook met de ep’s die ze onder haar eigen naam uitbracht op het DeeWee label wordt ze internationaal gevraagd. Haar nieuwste plaat kwam onlangs aan bod op de muzieksite Pitchfork, iets wat niet iedereen kan zeggen.

Adigery live is een belevenis door haar innemende voorkomen en de opzwepende beats van Boris Zeebroek. Haar videoclips zijn doorspekt met humor en Adigery is ook niet vies van niet al te subtiele verwijzingen naar de lichamelijke geneugten van het leven. In de clip van Cursed And Cussed die ze vandaag lanceerde, toont ze wat er zoal in de wereld van de BDSM te beleven valt – al valt dat wel wat anders uit dan je zou denken. Adigery speelt tegelijk haar humor en haar seksualiteit uit in dit hilarische filmpje.

De muziek kenden we al maar in deze clip is het nummer toch helemaal anders. Op de ep dachten we er wat Snap in te horen maar door het nummer te vertragen en meer op de achtergrond te zetten doet het nu helemaal denken aan Madonna’s Erotica. Op haar Facebook pagina deed ze er een nog een schepje bovenop door de video te publiceren met de quote: “Who says (A)SMR doesn’t necessarily have to say B(DSM)”.


Who says (A)SMR doesn’t necessarily have to say B(DSM).

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More