Home ReviewsAlbum Reviews BAZZ NORMANN – Wrong Time, Wrong Road

BAZZ NORMANN – Wrong Time, Wrong Road

by Hans Verhoeven

Daar is ze! De ep van BAZZ Normann en daar is ook Steffi Onderbeek, chanteuse extraodrinaire. Want we schrokken afgelopen juli, toen ze de single Tomorrow Immortal losten: gruizige gitaren (Johan Lagaert) waarvan de snaren zich rond de nek van Onderbeek kronkelden in wat wij voor leken uitlegden als zijnde pure klasse.

© Bazz Normann

En we gaan verder daarmee. Vijf songs telt Wrong Time, Wrong Road want meer is voor later; dit volstaat voor nu. Want ze zullen groeien.

Selling Stories zet meteen de toon: het is stoom aflaten of erin stikken, aan jullie de keuze maar die geven ze je nauwelijks want daar is al I Bet You Won’t, meer van hetzelfde, rechttoe en rechtaan en erop en erover en niet omkijken.

Het moge duidelijk zijn dat BAZZ Normann nog altijd geen slows speelt, al komen ze met Infected aardig in de buurt. Weer geweldig gezongen, weer recht naar de keel. Het had op Wave van Patti Smith kunnen staan, om maar te zeggen dat dit bepaald indrukwekkend te noemen valt.

BAZZ Normann is dan ook indrukwekkend, en ze komen van bij ons! En na deze ep zitten ze ook in ons. Ze zitten daar goed.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More