Home ReviewsAlbum Reviews MIRA GOTO – Before

MIRA GOTO – Before

by Bart Verlent

Singer-songwriter Mira Goto heeft altijd een combinatie gebracht van pop en rock waar ze country in verweefde. Onlangs is Mira naar Nashville verhuisd dus hadden we het idee dat ze nu volledig de country weg ging inslagen. Deze ep heeft ze opgenomen met producer Derek Garten (Taylor Swift, Brittany Howard, Midland…) wiens studio ook toevallig in Nashville gelegen is.

© Mira Goto

Opener Loving You Is Killing Me is een vrij toegankelijke countrypopsong die best ok is. Daarna gaan we naar de melige ballad Wanted die wat vlak klinkt door de overdosis strijkers uit het keyboard. We blijven het melige pad volgen met de pure popballad Bright Eyes waar de stem van Goto veel indruk maakt maar door de platte keyboard arrangementen toch een vrij oppervlakkige song blijft.

Met Before gaat het tempo iets naar boven en krijgen we een bombastische popsong die toch weer vrij oppervlakkig klinkt. Op afsluiter Enought To Try mag Garten van achter zijn knoppen kruipen om de backings te verzorgen. Maar ook hier blijven we op onze honger zitten. Alles klinkt best ok maar het is ook weer zo’n zoete ballad die vrij voorspelbaar is.

Mira Goto maakt muziek voor de Amerikaanse markt, ze heeft een mooie stem maar daar blijft het dan ook bij. De songs kabbelen voort maar blijven niet hangen en zijn ook niet echt avontuurlijk. We zijn zeker dat de liefhebbers van de commerciële countrypop de muziek van Goto wel kunnen smaken maar daar zal het dan ook bij blijven vrezen we.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More