Home ReviewsAlbum Reviews CARNAL DESECRATION – Carnal Desecration (Eigen Beheer)

CARNAL DESECRATION – Carnal Desecration (Eigen Beheer)

by Kurt Van Camp

Carnal Desecration is een band uit het Antwerpse met een keur aan leden die hun sporen reeds lang en breed verdienden in de underground. Neem de ruggengraat van Batallion en vul die aan met het drumbeest van Warbeast Remains en een verdwaalde Suhrim-namer die ook al een Batallion verleden had.
Gepokt en gemazeld, doorwinterd en vele veldslagen overleefd spanden ze samen om deze met thrash doorweekte death metal demo op de wereld los te laten.

De drie nummers die door de speakers knallen, laten alvast een verpletterende indruk na. Opener Rites Of The Necromancer zet de standaard: snel, snedig en slim wisselt de band oldschool riffs af met deftig beukwerk.

Bij de intro van Machalismos neemt de band wat gas terug, versnelt dan weer tot mid-tempo en eindigt volle petrol. De productie laat elk instrument alvast prima tot z’n recht komen.

Eindigen doet Carnal Desecration met het nummer Carnal Desecration, het snelste nummer van dit drietal. Algemeen hoor je dat de band beïnvloed is door zowel de Scandinavische als Amerikaanse deathmetalscene. Namen als Grave, Incantation, Entombed, Unleashed, Sadistic Intent staan zonder twijfel nog steeds in de playlists van deze heren. Repeat!

Carnal Desecration Bandcamp

Carnal Desecration Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More