Home Belgisch Weemoed en dromen met Luminous Belge.

Weemoed en dromen met Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Ons humeur leek afgelopen week een beetje op het druilerige weer. We hebben immers alweer moeten afscheid nemen van enkele muzikale gevestigde waarden jong en oud, en levende legende Mick Jagger moet onder het mes. Gelukkig is er ook goed nieuws met een hoop nieuwe albumreleases en concertaankondigingen en mocht er ook al eens gelachen worden. Er zaten weer enkele toppertjes tussen de aprilvissen bij de collega’s: Rock Pink sloeg ons ons met verstomming en ook het liefdesbetoog van Lord of The Lost aan Matt Bellamy viel in de smaak.

Vissen in de steeds groter wordende vijver daar lachen wij echter niet mee. Na wat zoekwerk droppen we wat melancholie in onze lijst met Treat Me van Vito en Miroir van Turquoise.  Om onze stemming wat op te krikken gooien we er ook wat droompop tussen. De titel zou het niet doen vermoeden maar Jan Verstraeten verwent ons met zijn zweverige dromen in Stalker. Of neem je liever wat Distance dan kan je bij Lapis Lazuli terecht. Afscheid nemen doen we met de (echt) allerlaatste van The Van Jets Who Does?

Verder tellen we vol ongeduld af naar de hoogmis van de muziekfanaten: Record Store Day! Meer daarover later, we genieten nu eerst van de verse vangst in onze playlist.

Salut!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More