Home nieuws VK heropent op 17 november

VK heropent op 17 november

by Ann Cnockaert

Op vrijdag 17 november heropent de Vaartkapoen de deuren na een uitgebreide renovatie. Het volledig getransformeerde gebouw wordt feestelijk ingewijd en buurtbewoners, muziekliefhebbers, beleidsmakers en sympathisanten zijn van harte welkom. De avond wordt gekenmerkt door gratis concerten en belooft een warme hereniging met de legendarische concertzaal, die sinds de jaren ’80 een essentieel onderdeel is van de Brusselse cultuur. Het is tijd voor een RE:START!

Vanaf 17:00 uur heten ze jullie welkom met een drankje en heerlijke hapjes. Lokale helden Black Koyo zullen de officiële ceremonie op gang trekken met hun aanstekelijke gnawa sound. Vervolgens zullen verschillende muzikale acts en dj’s jullie trakteren op muziek die de herfsttemperaturen doet vergeten in de gloednieuwe concertzaal.

VK RE:START biedt tevens de ideale gelegenheid om de nieuwe multifunctionele ruimtes van de Vaartkapoen te verkennen. Wie op tijd komt, kan als een van de eersten kennismaken met Chaud Patate, een nieuw en toegankelijk eetconcept van VK.

Bereid je dansschoenen maar vast voor op een stomende avond vol muzikaal talent, zowel lokaal als internationaal!

Check hier de line-up voor 17/11 en de concertagenda

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More