Home nieuws Videoclip bij High Tide (stripped version) van THIS CAN HURT

Videoclip bij High Tide (stripped version) van THIS CAN HURT

by Nel Mertens

Naar aanleiding van de release van hun nieuwe ep A Deeper Shade Of Blue, die op 22 april verscheen, lanceert This Can Hurt een videoclip bij één van de tracks.

Op de ep staken zanger Sven Vande Neste, gitarist JP De Brabander, drummer/ soundscaper Jack Noise en bassist Jo Van Malderghem vier van hun eerder verschenen nummers in een gestripte outfit en is er één nieuw nummer te ontdekken.

High Tide, dat in originele versie op hun tweede album Worlds Apart (2019) verscheen, is één van die tracks die ze in een meer akoestisch klinkend jasje staken en waarbij er een donkerblauw getinte videoclip verscheen. Magie of hekserij? Aan jou om te ontdekken! In elk geval een eerste duister pareltje, van de hand van Jo Van Malderghem.

De pas gereleasete ep waarop je deze stripped version van High Tide kan terugvinden, A Deeper Shade of Blue, is digitaal verschenen. De band laat ook weten dat er een derde album op komst is!

Website Facebook Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More