Home Grensverleggers Uitheems Geduister #144

Uitheems Geduister #144

by Nel Mertens
Artwork door Wesley Dewanckel
Facebook / Instagram

Is het al opnieuw tijd om zo hard te leven om uit de huid, in de ziel te vallen? Nog niet helemaal? Ontdek dan zeker het Uitheems Geduister van deze week met nieuws van A Place To Bury Strangers, Within Temptation, Vincent Crowley, Lord Agheros, Fatum Aeternum, Synapsyche, Alice Gift, Fenix e As Cinzas, Biomechanimal, Sentinel Complex, Whispers In The Shadow, Lola Demo, Crackdown en Clan Of Xymox.

A PLACE TO BURY STRANGERS
Noisehelden uit Brooklyn! De New Yorkse postpunklegende A Place To Bury Strangers startte 2021 met een wijziging in de line-up. Zo verwelkomden ze nieuwe leden John Fedowitz (bas) en Sandra Fedowitz (drums) van Ceremony East Coast. Jeugdvrienden van frontman Oliver Ackermann die vroeger samen speelden in de underground shoegaze band Skywave, dat futuristische punkmuziek maakte. Deze volgende fase is een sonische terugkeer naar de meest rauwe en losgeslagen sound van A Place To Bury Strangers, als een nieuwe chaotisch apocalyptische incarnatie.
We kregen met End Of Yhe Night en I Might Have al twee singles te horen van een aankomend ep, die Hologram zal heten en op 16/7 verschijnt bij hun kersverse, eigen label Dedstrange.
Met nummers over het verval van verbindingen, verloren vriendschappen en beproevingen van deze verontruste tijden, dient Hologram als een abstracte spiegel voor het moment waarop we leven. Dit wordt ons sonische vaccin om de verschrikkingen van het moderne leven te bestrijden deze zomer!

Facebook / Instagram