Home Grensverleggers Uitheems Geduister #126

Uitheems Geduister #126

by Nel Mertens
Artwork door Wesley Dewanckel
Facebook / Instagram

Terwijl De Vrijheid nog even in ver vervlogen tijden bevroren lijkt te zitten in permafrost-achtige toestanden, laten we de lente met volle teugen toe. Laat deze donkere deuntjes alvast bevrijdend klinken, met het Uitheems Geduister van deze week. Met nieuws van Bleib Modern, Lola Demo, Ludovico Technique, Stoneburner, My Life With The Thrill Kill Kult, PaulWetz, Reconvalescent, Dead Cool, Lupercais, Pompas Fúnebres, Affet Robot, A Cloud Of Ravens, No Metal In This Battle, The Black Archer, Glaare, Culted en Wehrmacht.

BLEIB MODERN
Een prachtig nummer deze week met Walls, de nieuwe van de Duitse coldwaveband Bleib Modern. De laatste track die ze prijsgeven voor de release van hun nieuwste album, volgende week. Een band die ondertussen een zestal jaar bezig is en in de lijn ligt van onze Whispering Sons, maar ook A Place To Bury Strangers of Lebanon Hanover.

Walls is één van de nummers van de lp Afraid To Leave, die op 5 maart digitaal, op cd, op tape en op vinyl verschijnt bij de labels Icy Cold Records en Black Verb Records. Voorbestellen kan reeds.
Op 12 maart speelt Bleib Modern voor het eerst het nieuwe album live. Dit releaseconcert is via livestream te volgen vanaf 20 uur. Een aanrader!

Facebook / Bandcamp / Weblinks