Home nieuws The Lovelorn Dolls vieren 10 jaar Happy Valentine

The Lovelorn Dolls vieren 10 jaar Happy Valentine

by Nel Mertens

Herinner je de track Happy Valentine van de Brusselse synth-/ gothicrockduo The Lovelorn Dolls nog? Tien jaar geleden verscheen deze iconische donkere liefdessong en Valentijn 2024 is dé perfecte dag om dat te vieren. Met een nieuwe videoclip én een groot hart voor een goed doel.

Met zijn begeesterende melodie had het nummer een ferme impact in de scene en bleef Happy Valentine nazinderen bij de fans. Het nummer verscheen in 2014 op hun tweede album Japanese Robot Invasion en bleef altijd één van de favoriete songs, door zijn sombere sfeer, aanstekelijk refrein, scherpe gothrock gitaar en donker martelende electro-arrangementen.

Met het hart als symbool van de liefde, van de ‘feestdag’ Valentijn, ziet de band ook de kans om iets terug te geven aan wie het nodig heeft. We weten dat muziek iets kan veranderen in een mensenleven. Dus nu zijn jullie aan zet: download Happy Valentine via Bandcamp en maak het verschil! Want alle winst gaat rechtstreeks naar het CVFE (Collectief tegen Familiegeweld en Uitsluiting), een Belgische vereniging die huiselijk geweld bestrijdt.

Concreet betekent dit dat een gift van €10 een slachtoffer 1 nacht onderdak kan voorzien in de CVFE-shelter. Met €60 kan men de kwaliteit van de accommodatie voor slachtoffers (hygiëne, koken, textiel, kinderspeelgoed, enz.) verbeteren. €100 betekent een dag eten (ontbijt, lunch, tussendoortje en avondeten) voor 5 moeders met 2 kinderen en € 300 biedt onderdak aan een slachtoffer gedurende 1 maand.

Dat jouw hart mag bonzen op Valentijn én dat het mag spreken op de bandcamp pagina van The Lovelorn Dolls!

Facebook Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More