Home Belgisch SUGARBUNNY stelt eerste ep voor

SUGARBUNNY stelt eerste ep voor

by Didier Becu

Sugarbunny is de nieuwe band van zangeres Hannah Vandenbussche die we natuurlijk kennen van het onvolprezen Rumours. Naast Hannah bestaat de band uit bassist Mirko Banovic (Arno, Arsenal, PJDS), drummer Joris Casier (STAKE, Raveyards) en gitarist Jasper Morel (Black Box Revelation).

SUGARBUNNY © Laure Van Hijfte
SUGARBUNNY © Laure Van Hijfte

Zelf omschrijven ze zich als een alternatieve postpunkband, ook al wordt in de bio met fluostift omcirkeld dat ze wars zijn van alle genrehokjes. Klopt als een bus. Hannahs stem klinkt natuurlijk wel als die van Hannah – en dan denk je wel wat aan Rumours – maar voor de rest klinkt Sugarbunny gewoon als Sugarbunny. Van een compliment gesproken!

Tot nu toe werden er reeds een paar digitale singles de wereld ingestuurd, maar op 25 september wordt in de Gentse Charlatan hun eerste ep Shadowlands voorgesteld die er na de show verkrijgbaar zal zijn op vinyl. Naar verluidt kun je er zelfs Sugarbunny-petjes op de kop tikken. De show begint om 21u30 met eerst een support act die nog moet aangekondigd worden.

Wie niet zo lang kan wachten, kan op 14 september in het Gentse Citadelpark terecht waar Sugarbunny de nieuwe nummers zal voorstellen tijdens Ghost X Monterey.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More