Home nieuws Slotheadliner voor W-festival

Slotheadliner voor W-festival

by Nel Mertens

De ene zal vloeken, de ander zal wegdromen! Want de headliner die W-festival op zondag 25 augustus 2024 op het PGS Mainstage zal afsluiten, is bekend.

Wij smelten (we know, very guilty pleasure…) alvast weg bij de gedachte aan romantische momenten tijdens dat slotoptreden, want niemand minder dan Berlin – recht uit de eighties en letterlijk adembenemend – zal het strandfestival afsluiten.

Adembenemend? Jawel, want Take My Breath Away was hun grote hit, maar je kent wellicht ook wel The Metro, No More Words, Like Flames… Er is helemaal niets mis mee om je af en toe eens helemaal te laten gaan op sensueel teksten en een tijdloos scala aan mooie liefdesliedjes die – met een gemiddelde van 3 minuten – niet lang duren.

De Amerikaanse voorloper van elektropopartiesten met charismatische zangeres Terri Nunn, maakte voor het eerst indruk met het – toen, in 1982-  nogal provocerende single Sex (I’m A…), maar toch was het vooral de elektroballade Take My Breath Away dat de band vereeuwigde in de muziekgeschiedenis. Heel wat mensen kennen het als soundtrack van de Tom Cruise-film, Top Gun, maar het was ook internationaal een nummer één hit en behaalde zowel een Golden Globen als een Academy Award voor Beste originele song in 1986.

Wij rekenen op innige blote voeten-slows, om daarna die boots opnieuw aan te trekken en de Batcave in te duiken. Want dat is het mooie aan muziek… er hoeven geen hokjes, geen labels, geen etiketjes, als je daarvoor open staat.

Tickets kopen, doe je via deze link.

Facebook Website Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More