Home Belgisch Safi solo naar Trix.

Safi solo naar Trix.

by Nel Mertens

Een gloednieuwe plaat op automatische piloot? Nee, na zijn succesvolle passage met Safi & Spreej, focuste Safi zich de laatste tijd vooral op zichzelf. En dat werd een zoektocht naar wie hij is én naar een bijpassende sound.

(c) : Safi

De Mechelaar Sevi Geerts is rapper, songwriter, zanger en producer. En die liefde voor muziek ervaart hij van kleins af aan. In 2012 vond hij een muzikale genoot in Spreej en het succesvolle hiphopduo strandde al gauw enkele keren op het podium van Pukkelpop, maar Safi & Spreej tourden ook door Nederland, Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika en Japan.

Ze koesterden beiden ook een solo-droom, dus volgen ze sinds 2016 elk hun eigen pad. In 2018 kregen we Safis eerste soloalbum Bewust en daarop volgt nu de ep Bleu. Zoals we hem reeds kennen, poneert hij in alle kwetsbare zelfzekerheid zijn woorden. Geen blad voor de mond en vechtend tegen demonen deze keer.

Benieuwd hoe Safi klinkt? Hij liet alvast enkele singles op ons los, maar wie hem ook live aan het werk wil zien, komt op 28 maart naar Trix in Antwerpen.

Tickets zijn vanaf 10 januari (10 uur) verkrijgbaar in voorverkoop aan €17,5. Aan de kassa kosten ze €19.

Facebookevent / Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More