Home Concerttip CONCERTTIP : EMBRACINGFRANKI & GUESTS,VOORUIT (17/01/2020).

CONCERTTIP : EMBRACINGFRANKI & GUESTS,VOORUIT (17/01/2020).

by Björn Comhaire

Op vrijdag 17 januari kan je in de Vooruit in Gent gaan kijken naar de nieuwe liveshow Embracingfranki & Guests. Gezegend met een stem die je met niemand anders kan vergelijken, speelt de Gentse popcrooner Embracingfranki al sinds eind jaren ‘90 de Belgische podia plat.

Denk aan een mix van cabareteske pop à la Gavin Friday en Marc Almond, de passie van Jacques Brel en een liefde voor tragische love songs, geërfd van Agnetha Fältskog (Abba) wel dan kom je aardig in de buurt.

Voor zijn laatste ep Sixfold liet Embracingfranki zich bijstaan door producers Roel De Bruyne en Klaas Tomme. Hij gaat in duet met schoon volk als Maarten Devoldere (Warhaus / Balthazar), Lady Linn, Isolde Lasoen, Gregory Frateur (Dez Mona), Leonie Gysel (Arsenal) en Klaas Tomme (Ides Moon).

De nieuwe liveshow bevat een mix van nummers uit Sixfold maar ook nieuw werk en uiteraard zullen Embrace, Devotion en Shine On Me niet ontbreken op de setlist. Ook de line up mag er zijn, zo brengt hij een 11-koppige live band mee en een aantal special guests zoals Isolde Lasoen, Leonie Gysel, Ben Van Camp en Frederik Sioen!

Cheena Monsoon doet de support.

Tickets en info vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More