Home nieuws RUDY TROUVE – And Who Has Been A Good Factory (Patio 25, Antwerpen)

RUDY TROUVE – And Who Has Been A Good Factory (Patio 25, Antwerpen)

by Jos Buersens

“We have a gallerist! And we are not afraid to use them!”, staat er te lezen op de sociale media van Rudy Trouvé. Een quote die zo uit Pulp Fiction had kunnen komen, en dan weet je dat het menens is. Met het Antwerpse Bernaerts heeft Trouvé dan ook niet één van de minsten onder de arm genomen om zijn kunst aan het publiek te tonen.

En dat het menens is, blijkt al snel. Enkele werken van Trouvé werden onlangs via de online shop van Bernaerts te koop aangeboden en verkochten met een rotvaart. Gelukkig heeft Trouvé het offline exposeren, tot op heden, nog niet afgezworen en schudt hij de expositie And Who Has Been A Good Factory uit zijn creatieve mouw. Een allusie naar The Factory van Andy Warhol of naar zijn eigen onstuitbare, dwangmatige drang om te creëren? Wie zal het zeggen? Wij zijn gewoon blij dat we alweer een datum kunnen blokkeren in onze agenda om deze prachtige werken van dichtbij te bekijken.

And Who Has Been A Good Factory vindt plaats van 11/8 tot en met 21/8 in zomerbar Patio25 en is gevestigd in Museumstraat 25 te Antwerpen. Een locatie die je ongetwijfeld wel kent als expositieruimte van Bernaerts en daar waar Trouvé, samen met zijn broer Alfred Trouvé en compagnon de route Stef Kamil Carlens, in 2019 nog een groepsexpositie hield.  

Gedurende tien dagen kan je de expositie gaan bewonderen terwijl je van een drankje geniet in de pop-up zomerbar. Voor wie dit alles nog niet genoeg is, is er ook nog livemuziek. Zo treedt op 13/8 Trouvé met twee bands op. Eerst zal hij met Elko Blijweert het beste brengen uit het Heaven Hotel Songbook, om vervolgens met een heel scala aan muzikanten op te treden als Heaven’s Basement (The grateful jazz).

Trouvé is trouwens niet de enige die de zomerbar met kunstwerken of muziek zal opleuken in de komende weken. Voor meer informatie verwijzen we je dan ook graag naar de website van Bernaerts en dit event.

Wij tekenen alvast present en we hopen ook jou daar graag te zien.

Tot dan!

RUDY TROUVÉ: FACEBOOK INSTAGRAM
HEAVEN HOTEL: WEBSITE BANDCAMP FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More