Home Concerttip RETRO BELGICA & friends in Club 54 op 09/04

RETRO BELGICA & friends in Club 54 op 09/04

by Ann Cnockaert

Op Paaszondag, 9 april, nodigt het Belgische label Retro Belgica je uit om je dansschoenen aan te trekken en deel te nemen aan een party volledig in retro-stijl.

Op de affiche staan grote namen zoals Sven Lanvin, destijds resident dj in de Zillion en we kennen hem ook van de legendarische Club System compilaties. Sven is nog steeds een graag geziene gast op talloze festivals, waaronder Tomorrowland.

Steve W is een bekende dj die actief is op TopRadio, het Belgisch radiostation dat zich richt op dance- en elektronische muziek. Hij heeft een sterke passie voor het draaien van house- en techno-muziek en heeft al op vele evenementen en festivals opgetreden. Steve W staat bekend om zijn energieke sets en zijn vermogen om de menigte aan het dansen te krijgen.

In de jaren 90 had DJ Looney Tune enkele grote hits zoals Jumpin’ & Pumpin’WorkstationBeatboxThe Egg enz. die werden uitgebracht bij het bekende Bonzai label. DJ Looney Tune is het alter ego van Ramses de Craene. Net als zijn vader Wim de Craene is ook hij gebeten door de muziekmicrobe.

Tickets zijn te verkrijgen via deze link

FACEBOOK – INSTAGRAM – TWITTER 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More