Home nieuws Remy van Kesteren kondigt soundtrack aan voor de film The Red Turtle

Remy van Kesteren kondigt soundtrack aan voor de film The Red Turtle

by Björn Comhaire

De Nederlandse harpist Remy van Kesteren brengt zijn eigen unieke soundtrack uit voor de Oscar-genomineerde film The Red Turtle. De film, die de Un Certain Regard – Special Jury Prize won op het Filmfestival de Cannes, werd geregisseerd en geschreven door de Nederlandse Oscar winnende regisseur Michael Dudok de Wit, die ook het artwork voor de release maakte.

De soundtrack wordt op 30 oktober uitgebracht op het Nederlandse indielabel Snowstar Records, dat bekend staat om kwalitatieve muziek van bands als I am Oak, Kim Janssen, Jack Poels en Donna Blue.

Ter viering van deze aankondiging werd vandaag de eerste single april uitgebracht, die nu overal te beluisteren is. Het album, Remy van Kesterens eerste harp solo-album, wordt uitgebracht op gelimiteerd rood vinyl en bevat liner notes en schetsen uit het storyboard van de film door De Wit. Het album is nu te pre-orderen in de Snowstar Records webshop. Op 1 november is de première van de live-uitvoering, met vertoning van de film, tijdens LIFF in Leiden.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More