Home nieuws Radio Willy brengt compilatie uit

Radio Willy brengt compilatie uit

by Björn Comhaire

Sinds de start van de coronacrisis steunt radiozender Willy artiesten van eigen bodem onder het motto ‘Belgian Music Matters’. En nu gaan ze nog een stapje verder. Op maandag 25 mei lanceerden ze een eigen lp die slechts op 500 exemplaren, een mix van zwarte, gele en rode vinyls, werd uitgebracht.

Op dat album staat een unieke selectie tracks van de vele live sessies van Belgische bands bij Willy. Denk aan opkomende groepen als Tin Fingers, Fulco en Black Leather Jacket, maar ook aan meer gevestigde waarden als K’s Choice en Stef Kamil Carlens.

De plaat, een samenwerking met dunk!records, kan vanaf vandaag besteld worden via de site van Willy. De opbrengsten van de release schenkt Willy aan GALM vzw, de belangenvereniging voor Belgische artiesten. Zij werpen zich al een paar jaar op als de spreekbuis voor Belgische artiesten. Je kan het album hier bestellen.

Tracklist

Wallace Vanborn – From A To Yellow
Stef Kamil Carlens – Back On The Road
SHHT – Morning Coffee
Black Leather Jacket – Western World
K’s Choice – Winners
Sore Losers – All in A Days Work
Almighty Mighty – Idle Away Time
Fulco – Grensdorp
Tin Fingers – Glow
Matt Watts – Many A Friend Too Kind

WILLY Radio / GALM vzw

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More