Home Belgisch Nieuwe videoclip van Dead Letter Box: Vote For Me.

Nieuwe videoclip van Dead Letter Box: Vote For Me.

by Nel Mertens

Belgische postpunk-posthardcore-metalband Dead Letter Box heeft zijn nieuwe ep DLB#4 uit en stelt deze binnenkort voor. Om ons warm te laten lopen, lanceerden ze zonet ook een nieuwe videoclip bij het nummer Vote For Me!

Wij waren al verknocht aan hun ruwe, rauwe sound die recht door alles heen gaat en dat doen ze zeker bij dit nummer. Dit is een inbraak op al je zinnen. Een waanzinnig stukje rebellie en verzet tegen elke vorm van beïnvloeding.

Afsluiten doen ze licht ironisch met de geheel neutrale boodschap: ‘We don’t need pessimism!’ Love it!

Verken de ep alvast, herlees gerust ook ons review en geniet van een aanval van gitaargeweld omwikkeld met een net van de meeste mooie, intense emoties.

Wil je Dead Letter Box live aan het werk zien? Op 5 april kan je voor de ep-release terecht in de kelder van Kafee Zapoi in Mechelen. Heb je nog wat meer geduld? Je kan hen deze zomer ook op het gratis festival Rockelingen op 25 en 26 juli 2019 in Lettelingen aan het werk zien.

Facebook / Website / Bandcamp / Spotify / Vi.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More