Home Belgisch Nieuwe single van HUNTER: Then Comes The Night.

Nieuwe single van HUNTER: Then Comes The Night.

by Nel Mertens

Altijd al fan geweest van Judas Priest, Iron Maiden, Metal Church, Manilla Road en Omen? Dan is de Belgische band Hunter zéker iets voor jou. Hunter brengt met hun nieuwe single Then Comes The Night een erg klassieke eighties heavymetalsound met alles erop en eraan: sleurende gitaarloops, screaming power vocals, snijdende hoge noten en krachtige riff-kes tussendoor.

De vijf muzikanten van Hunter kennen mekaar al 20 jaar en speelden samen in verschillende bands. In 2016 verenigden ze hun krachten om heavy metal in de meest traditionele betekenis van het woord te maken.

Met deze single geven ze de aanzet naar hun aankomende debuutalbum dat verschijnt op 27 april. De videoclip is voorzien van beelden uit de film Jack The Ripper uit 1959. Het geluid is allesbehalve origineel, maar hoe zalig kan het ook zijn om anno 2018 terug gekatapulteerd te worden naar de metalscene van de jaren ’80 én dan nog wel met nieuwe nummers! Zelfs het bandlogo is helemaal mee gekatapulteerd.

Wie hen live aan het werk wil zien, kan op 27 april naar de cd-release in café Thalassa in Sint-Niklaas.

Hunter werkt samen met Last Rebel Agency. Voor boekingen, contacteer last_rebel@icloud.com.

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More