Home Belgisch Nieuwe single van Bonzo

Nieuwe single van Bonzo

by Brent Van Hout

Deze week gooide Bonzo hun nieuwe single Everyday online. Een indierock poppy nummer, vergezeld van een videoclip die goed samenvat hoe iedere muzikant de coronatijden doorkomt.

Everyday sleept je van de start mee met een melancholische riff, die een als een golf over je heen spoelt. De zang van Thijs Boyen legt een extra laag melancholie op het nummer, en versterkt ook het dromerige gevoel van het nummer. Een ideale track om op het einde van een warme zomerdag terug naar huis te rijden van ’t zeetje, waarna het waarschijnlijk nog voor de rest van het weekend in je hoofd gaat blijven zitten. Lyrisch zit het nummer ook solide in elkaar, ‘everyday, i make the same mistake’ een zin die we allemaal wel eens gevoeld hebben.

Bonzo zet met Everyday een fijn indie/pop nummer neer, maar het mist toch een beetje variatie, of een solo. Niet dat het nummer nu onbeluisterbaar is, maar het had wel een meerwaarde kunnen zijn aan het nummer. Maar goed, luisteren is de boodschap. Uitgebracht via Et!ket Records.

Brent Van Hout

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More