Home Belgisch Nieuwe oogst van eigen bodem in Luminous Belge.

Nieuwe oogst van eigen bodem in Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Ook deze week gingen we voor jullie op zoek naar al het moois dat ons muzikale landschap te bieden heeft.

(c) Pavlove

Met Breadcrumbs bedoelen we niet de broodkruimels van Hansel en Grettel maar wel de adembenemend mooie postrock van het Gentse Neusbeer uit zijn debuutalbum Eden Blues. Een pareltje dus hoort hij in onze lijst thuis!

De psychedelische ietwat rauwe, gedempte fuzzrock sound van het Limburgse Hugs of The Sky kan ons ook bekoren.Verwacht je aan een 15 minuten durende experimentele, geestverruimende trip met Current Weather.

Op de nieuwe ep van Pavlove is het nog even wachten tot november maar hier alvast een voorproefje met de frisse indiepopsong Cheapskate die als eerste single gereleased werd.

Met Listen van Poppel blijven we in de sfeer van goed-in-het-oorliggende lo-fi indie en janglegaze. What’s in a name? Wel in dit geval een mix van shoegaze (Slowdive), janglepop (R.E.M.) en lo-fi dreampop (Tame Impala en co). Wij blijven luisteren, u toch ook?

Omdat we zin hebben in een feestje mogen de meisjes van het Brusselse R ’n B/Urban-duo Juicy met See Me Now de selectie van deze week afsluiten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More