Home nieuws Muziekclub De Zwerver presenteert een Slag Van De Molen

Muziekclub De Zwerver presenteert een Slag Van De Molen

by Nel Mertens

Slag Van De Molen… We zouden er inderdaad gek van worden, moesten we ondertussen allemaal niet beseffen dat de noodzaak er is om -in de strijd tegen dat virus- elk onze gedeelde verantwoordelijk op te nemen. Muziek heelt veel, behalve corona. Maar het kan wel het gemis opvangen, dat we nu opnieuw voelen. En dat heeft De Zwerver wel begrepen, want het muziekcentrum in Leffinge voorziet de komende weekends een reeks corona-proof zomerconcerten in de schaduw van de Groenhagemolen (Groenhagestraat).

Meskerem Mees – Foto door: © Ann Cnockaert

Het eerstkomende weekend kan je op vrijdag 31/7 het amper twintigjarige talent Meskerem Mees horen. Een jongedame die zielsvolle folkpop brengt met gouden stem. Vito brengt melancholisch energieke belgicana in de stijl van The War On Drugs.

Vito – Foto door: © Ann Cnockaert

Op zaterdag 1/8 kan je helemaal gratis en onder het motto Jong Muziek van Theater Aan Zee, 4 talent- en beloftevolle bands ontdekken met het indiefolkduo Kids With Buns, de funky beats en elektronica van Vanessa, de mysterieuze sound van de broertjes Pinoy met Peenoise en het geheel eigenzinnige akoestische universum van Partners.

Peenoise – Foto door: © Ann Cnockaert

Tickets en reservaties (voor de gratis concerten) kunnen enkel online besteld worden op de website van De Zwerver. Tickets kunnen ook gekocht worden voor bubbels van maximaal 10 personen. Het vermelde uur is het aanvangsuur. De deuren gaan telkens open één uur voor aanvang.

Vrijdag 31/7: Meskerem Mees + Vito

Zaterdag 1/8: Peenoise + Kids With Buns + Vanessa + Partners

Vrijdag 7/8: Kel Assouf + Schroothoop

Zaterdag 8/8: Rhea

Vrijdag 14/8: Rumours + Chibi Ichigo

Zaterdag 15/8: Hi Hawaii + Brik-Tu-Tok

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More