Home Belgisch Mooneye zet zijn opmars verder.

Mooneye zet zijn opmars verder.

by Didier Becu

Het gaat ontzettend hard voor Mooneye, de band rond Michiel Libberecht. Sinds hij de winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel werd, wordt Mooneye meermaals beschouwd als één van de bands die in dit land (en wie weet daar buiten, wat ook in Nederland lijkt het te lukken) wel eens zeer groot zouden kunnen woorden. Verwachtingen die in ieder geval op festivals als Rock Zottegem, Rock Herk en Boomtown op hun één been zijn ingelost.

Mooneye (c) : Bjorn Comhaire

Mooneye is leverancier voor melancholische liedjes die zweven tussen de betere poprock en subtiele indierock. Nu is de tijd gekomen om voet aan stuk te krijgen in de concertzalen, en iets zegt ons dat ook dit al op één been gewonnen spel is.

De eerste zaalshow van Mooneye in de herfst die bekend gemaakt wordt is er één van Democrazy, want die brengt Michiel en zijn gezag op 28 november naar de Charlatan in Gent. Kaartjes zijn nu al verkrijgbaar.


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More