Home Concerttip Missy Sippy vertraagt niet in juni én kijkt uit naar de Gentse Feesten

Missy Sippy vertraagt niet in juni én kijkt uit naar de Gentse Feesten

by Nel Mertens

“Mensen denken dat blues droevig is. Ze horen mensen kreunen en zo. Dat is niet de blues. Dat is gewoon iemand die langzaam zingt. De blues gaat over het vertellen van de waarheid.” ~ Alberta Hunter.

Nog zo’n waarheid is dat de Gentse blues- een rootsclub Missy Sippy met het hoofd al naar de Gentse Feesten waait, maar ook in juni er volop voor gaat!

Op het programma in juni staan namelijk de gewoonlijke All Star Sunday Sessions, Electric Blues Jams, Folk en Americana Jams, Missy Sippy makes you Swing, Acustic Blues Jams, Missy Mondial

Je kan er ook bachelorproeven van het KASK en eindexamens van het MUDA meemaken! Dus geef dat jonge talent de nodige aanmoediging door talrijk aanwezig te zijn.

Maar ook optredens van Catfish, Mama Shakers, Fernando Neris Blues Trio, Crow Black Chicken, Niels Braeckmans, Sam Ghezzi & The Hi-Stakes, Niaraa, Filthy Horse, Triton Back To The 20’s, Jake Walker, Tenorin, Cabaret Cuberdon en Mary Lee Family Band.

In juni staat uiteraard het Gentse Feesten-programma centraal, met van 14 t.e.m. 23 juli 10 dagen gratis concerten om 21 u en 23.30 uur op het Missy Sippy Blues & Roots Festival!

Wees gul als de hoed passeert, want met uitzondering van het optreden van Cabaret Cuberdon op 2/7, zijn de optredens gratis.

Website Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More