Home nieuws Mayway Records haalt Crackups in huis

Mayway Records haalt Crackups in huis

by Luminous Dash

Het Kortrijkse Mayway Records kondigt vandaag met de nodige trots aan dat Crackups hun nieuwe plaat uitbrengen op hun label en dat is iets om hard naar uit te kijken! Hard mag je in dit geval behoorlijk letterlijk nemen, want de band sluit anno 2020 weinig compromissen en gaat voor een stomp in de maag, maar dan op een bijzonder fijne manier. Luide, vuile, geniale garagepunk voorzien van de nodige peper in het gat!

Het nieuwe werk van Crackups, de band rond Thomas Valkiers, zal de oude wolven aan fijn volk als Black Flag doen denken terwijl de generatie nieuwe kids vergelijkingen met Shame en Viagra Boys zal maken. Na hun finaleplaats op Humo’s Rock Rally 2010 en hun Animals on Acid debuutplaat werd het stil rond de band. De bandleden speelden bij straf inlands gespuis als Double Veterans en Psycho 44 maar in 2020 gaat de focus naar Crackups!

De opnames voor hun nieuwe plaat zitten erop en neem van ons aan dat dit van het strafste zal zijn wat je van Belgisch gitaargeweld op je bord krijgt dit jaar. Soep met heel dikke ballen en voer voor de moshpits! Een eerste single, Getting The Vibes, komt uit op 29 mei. Op de nieuwe plaat Greetings From Earth is het nog wachten tot 21 augustus. Crackups voegen zich in de Mayway stal bij fijn volk als Heisa, Black Leather Jacket en DIRK. Wie zei daar dat rock-‘n-roll dood en begraven is?

Lemant Fabris

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More