Home ReviewsAlbum Reviews TRIAL – Scream For Mercy (Sonic Age Records)

TRIAL – Scream For Mercy (Sonic Age Records)

by Luminous Dash

Legendarische Belgische metalschijven die een heruitgave krijgen, part kweeniehoeveel. Nu aan de beurt bij het Griekse Cult Metal Classic: Trial uit Zele. Zij releasen hun ep Scream For Mercy op zo’n 300 exemplaren. Tegenwoordig wordt die release gezien als een must-have voor de echte verzamelaar. Er wordt dan ook wel wat geld voor neergeteld.

(c) Trial

Sinds april is hij dan ook eindelijk uit op cd. De band en het label deden er hun best voor, want naast de opgesmukte ep, krijg je nog maar liefst zes live bonusnummers bij. Die werden ooit opgenomen op cassette, maar klinken toch erg overtuigend. Dat er drie ‘nieuwe’ nummers op staan, betekent ook een flinke meerwaarde voor de verzamelaar die de ep wel al origineel in huis had. Komt daarbij een mooi boekje vol foto’s en info over de band, dan weet je dat deze release met respect werd uitgebracht. Zo hoort het, want deze nummers blijven na al die jaren nog steeds overeind.

FACEBOOK

Kurt Van Camp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More