Home nieuws Laatste single en ‘uitvaartbericht’ van Raveyards

Laatste single en ‘uitvaartbericht’ van Raveyards

by Nel Mertens

Wilde, zware beats en gekke soundscapes, en daarna volgen deze woorden: “Het was geweldig om deze muziek te maken en voor velen van jullie te mogen optreden. Hartelijk dank aan al onze fans voor jullie steun door de jaren heen! Het zal voor altijd bij ons blijven.”
Raveyards stopt ermee. Maar dat doen Francois De Meyer (GHOSTAudiothequeVillaKYEM) en Joris Casier (Stake) niet zonder afscheid te nemen.

Raveyards in 2019 © Ann Cnockaert

Dat doen ze met hun laatste single Canicule, een nog niet eerder uitgegeven nummer dat veel betekent voor de band én ook de echte geest van Raveyards weerspiegelt. Geheimzinnig wervelende electronoise, die overgaat in onverwachtse, gekke ritmes en diepdonkere beats in een elektronisch kader vol verrassende soundscapes en sfeerwendingen. Ze stuiteren een laatste keer, meer dan 7 minuten lang, rond!

Daarnaast spelen ze ook een laatste show, op 27/1 in de Centrale in Gent.

Merch en records blijven beschikbaar via deze link en er wordt binnenkort ook een voorraad gedropt bij Music Mania Gent.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More