Home nieuws Kampvuurconcerten in Horst gaan toch door

Kampvuurconcerten in Horst gaan toch door

by Bart Verlent

Normaal gezien vinden naar jaarlijkse gewoonte in de Boomgaard van het Kasteel van Horst in mei en juni de gezellige kampvuurconcerten plaats. Maar dat leek allemaal in het water te vallen.

Gelukkig was het mogelijk voor de artiesten om deze data te verzetten. Filip Jordens zou zijn hommage aan Brel geven op 12 juni en dat gaat nu door op 25 juli. Het optreden van Kapitein Winokio werd verplaatst naar 1 augustus. Op 30 mei zou Yevgueni intiem met strijkers een set spelen, dit is uitgesteld naar 8 augustus. Op 5 en 6 juni zou Joost Zweegers van Novastar een solo set spelen en die gaat nu door op 14 en 15 augustus. Fischer-Z frontman John Watts geeft een solo show op 18 juli in plaats van 23 mei.

Het concert van Yevgueni is al uitverkocht, dus wie nog tickets wil voor de andere concerten zal snel moeten zijn. Tickets en info zijn verkrijgbaar via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More