Home nieuws Je m’en Sex Please live vanuit de Robot Studios

Je m’en Sex Please live vanuit de Robot Studios

by Nel Mertens

Onlangs dook de Gentse garagerockband Je m’en Sex Please de Robot Studios in Gent in en nam er hun debuutep live op.

Als kers op de kerstbûche krijgen we tracks uit te horen, die we op hun ep Rocket Science al konden horen, hoewel de band live toch nog meer ‘poeier’ blijkt te hebben en dat energiek weet neer te zetten. We krijgen die vier jonge mannen te zien die hun leven geven voor pure rock ’n roll, die lekker vuil mag klinken, maar inhoudelijk niet over de gemaakte rozengeur des levens gaat.

Fuel was één van de eerste tracks die het viertal uit bracht en is er eentje die meteen het genre schetst waar Je m’en Sex voor staat: garagerock die smeriger klinkt dan oververhitte motorolie, rock’n roll van de vetste soort, voorzien van doffe drumslagen en grimmig snelle vocalen! “So come on baby, get a little closer!” Nog zwaarder klinken drums en riffs in Mr. Pessimist. “HA-HA!” schreeuwen ze regelmatig ironisch uit.

Het gitaardeuntje bij Caveman is ondertussen vastgezet in ons muzikaal geheugen. Waarbij dat riedeltje gerust als refrein kan gelden en de zang de strofes invult. Een heerlijke meezinger/ -danser, gevolgd door Helena, waarvan we de live-opname vorige week al te zien kregen.

Nu nog een podium waar publiek wé toegelaten is en wij zijn helemaal bevredigd door Je m’en Sex Please!

Deze opnames zijn digitaal als live-ep beschikbaar.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More