Home nieuws Geen FRONT242 en THE JAM op Sinner’s Day Summer, maar wel…

Geen FRONT242 en THE JAM op Sinner’s Day Summer, maar wel…

by Nel Mertens

Toen we enkele weken terug hoorden dat Jean-Luc De Meyer, frontman van Front 242, in het ziekenhuis beland was, met ernstige klachten, wisten we meteen dat we hem een hele tijd zouden moeten missen op de podia. Zo ook op Sinner’s Day Summer op 24/6. We wensen hem een allerbeste en een goed herstel. Het optreden van Front 242 wordt verschoven naar de Sinner’s Day wintereditie op 31/10 in Diest.

Ook met Bruce Foxton (bassist van The Jam) gaat het op vlak van gezondheid niet goed. Hij ondergaat heel wat behandelingen om kanker te bestrijden en die strooien roet in de toer langs België en Frankrijk. “We will be on your stage in 2023!” laat Bruce weten.

En dan is er ook nog slecht nieuws van Tyske Ludder, want hun zanger was afgelopen woensdag slachtoffer van een verkeersongeval. Claus is ondertussen buiten levensgevaar, maar het herstel zal enkele maanden duren. Het optreden van Tyske Ludder wordt verplaatst naar 2023.

We wensen hen alledrie veel sterkte bij hun herstel.

Als gevolg van deze drie annulaties moest de Sinner’s Day-organisatie opnieuw rond de tafel om de affiche te herplannen.

Op 24/6 zal Echo & The Bunnymen Oostende doen galmen op hun 45ste verjaardag. De iconische band zal ook op de wintereditie op 31/10 in Diest nogmaals optreden. Ook W.H.Lung werd aan de affiche toegevoegd.
Drie opwindende nieuwe namen prijken ook op de affiche op 25/6: de Britten van Ist Ist, het Griekse Kalte Nacht en Talk To Her uit Italië.

Mensen die een dagticket kochten om Front 242 te zien op 24/6, kunnen hun ticket omruilen tegen een voor 31/10. Mail hiervoor naar support@w-productions.be .

Website

Sinner’s Day Summer:  Facebook

Sinner’s Day Winter: Facebook Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More