Home nieuws Farrm lanceert Rooftop Sessions op vijf Hasseltse daken

Farrm lanceert Rooftop Sessions op vijf Hasseltse daken

by Bart Verlent

Farrm is een culturele organisatie die zich inzet voor de Limburgse muzikant en hen ondersteunt in al hun creatieve noden. Na een gigantische corona-pauze lanceert deze organisatie de Rooftop Sessions. Vijf Limburgse groepen spelen een live sessie op vijf verschillende daken in Hasselt. Per locatie wordt er telkens één song opgenomen en gefilmd. Die live-clips worden op een latere datum uitgezonden via de kanalen van Farrm.

© FARMM

Boogie Beasts speelt een live sessie op PXL op 7 juli die wordt uitgezonden op 23 juli. The Sore Losers mogen op 30 juli op het dak van Quartes spelen. Deze sessie kan je bekijken op 6 augustus. Café Café mag Tonsils op hun dak verwelkomen op 1 augustus, die live-sessie kan je bekijken op 16 augustus. Lo-Lee-Ta brengt een sessie vanaf het Mediahuis op 15 augustus en die kan je bekijken op 30 augustus. Ten slotte geeft Jack Vamp op 29 augustus een sessie vanaf het dak van WERF die dan weer wordt uitgezonden op 13 september.

Op deze sessies mag een zeer beperkt publiek aanwezig zijn. De partners (TVL, Radio Willy, HBVL en Muziekwinkel Jacky Claes) van Farrm organiseren elk een wedstrijd om tickets te winnen voor deze exclusieve concerten. Meer info vind je via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More