Home nieuws Walter Ego & Chillow hebben nieuwe single uit.

Walter Ego & Chillow hebben nieuwe single uit.

by Björn Comhaire

Zoedet Goed Zin is de tweede single van het aankomende Walter Ego & Chillow album (mid 2020). In het nummer wordt gereflecteerd over hoe comfortabel je als mens mag zijn met je eigen geluk, zeker als anderen rond je het lastiger hebben.

(c) : Walter Ego & Chillow

Wat betekent het om er écht te zijn voor een dichte vriend met een depressie? Hoe help je een familielid met een chronische aandoening? Wat is voldoende? En tenslotte: hoe geef je jezelf de plaats om zelf nog simpelweg tevreden te kunnen zijn?

De productie was in handen van Chillow, die zich deze keer baseerde op een eerste schets van zijn muziekcollega DJ Dime (die eerder met Brihang samenwerkte). Ook het refrein werd ingezongen door Chillow. Tekst en rhymes worden door vaste leverancier Walter Ego verzorgd. Tenslotte kwamen ook gastartiesten Fabrice Parent op gitaar en Babl Lemmens (Netsky, Coely, Mo & Grazz) op keyboard meespelen op de track.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More