Home Belgisch Dirk Da Davo zomert met nieuwe project DD Sanchez

Dirk Da Davo zomert met nieuwe project DD Sanchez

by Nel Mertens

Zelf geeft hij aan dat hij wellicht nooit zonniger zal klinken dan dit. Met tonnen ervaring in de elektronische muziek trok Dirk Da Davo (ex-Neon Judgement, Neon Electronics) een voor hem wel erg kleurrijke richting uit. Met zijn nieuwe project DD Sanchez, releasete hij samen met bassist Sanchez! vier nummers op de ep Z.

Vorige zomer (2018) ontmoette Dirk Da Davo tijdens een reis door de USA de kleurrijke figuur Sanchez (geboren in Mexico, opgegroeid in Las Vegas) op het Burning Man Festival. Ze praatten er wat over muziek en enkele dagen later zaten ze samen te jammen op het Mexicaanse platteland. Da Davo werkte later de elektronische arrangementen en vocals verder uit en finaliseerde Z. Dark-pop-disco die erg catchy en vrolijk blijft hangen. Verrassend wijs en onweerstaanbaar dansbaar! Maar DDD zou DDD niet zijn en zelfs als hij kleurrijke figuren ontmoet, dan blijft hij er in slagen ze mee onder te dompelen in zijn typerende stijl. 

Samples beluisteren en de ep bestellen kan via JunoDownload.

Facebook Dirk Da Davo / Facebook Sanchez / Website DanceDelicd

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More