Home Belgisch BELTOON: LOUD LOVE.

BELTOON: LOUD LOVE.

by Patsker Omaer Beguin

Angels Maintenance is de debuutsingle van Loud Love. Deze nieuwe Belgisch band speelt een scheurende mix van post punk en hardcore met een kleverige portie emo erin. De bandleden, die al in talloze punkbandjes (El.Mirage, The Front Porch Reminiscence, Burned At Open Sea en The Setup) ervaring opdeden, tonen op deze single al hun volle kunnen. Zanger Dries Olemans (The Setup) krijst zijn emoties uit maar weet ook beheerst met zijn stem om te gaan.

Loud Love (ook een songtitel van Soundgarden) haalt de inspiratie uit de jaren negentig en klinkt daardoor old school. Er hangt een licht vrolijk sfeertje in dit nummer dat energiek en fris klinkt. Angels Maintenance is de voorbode van de titelloze ep die in oktober 2019 op vinyl en digitaal uitgebracht wordt door het Nederlandse punk/emo label White Russian Records. Er komt ook een tape release door het Kick Out The Jams label.

Loud Love levert hier een klap van een single af waardoor we met plezier met onze andere kaak klaar staan om de volgende dreun te ontvangen. Een band om in de gaten te houden, en onze beltoon van de dag!

https://loudlovepunk.bandcamp.com

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More