Home nieuws De Week Van De Belgische Muziek bij Luminous Dash

De Week Van De Belgische Muziek bij Luminous Dash

by Nel Mertens

Het is wellicht niet onopgemerkt gebleven, maar dit jaar krijgen de Belgische muzikanten meer aandacht dan Cupido en Amor. En die liefdesverklaring hebben ze meer dan nodig nu. Van 8 tot 14 februari slaan Vi.be en VRT de handen in mekaar, samen met heel wat verschillende spelers uit de muzieksector, om Belgische muzikanten in de kijker te zetten.

Ook het Luminous Dash-hart klopt dagelijks voor Belgische artiesten,  dus dragen we ook graag een steentje bij.
Doorheen de week schetsen we graag ‘Het Belgisch Collectief Geheugen’, waarbij dagelijks interviews met Belgische muzikanten verschijnen, waarbij we polsten naar hun Belgische favorieten.
Daarnaast stellen de Luminous Dash-medewerkers hun favoriete Belgen voor van A tot Z in het muzikaal ‘Belgisch Alfabet’. Er valt dus veel te ontdekken over zowel gevestigde waarden als gloednieuwe projecten uit de Belgische muziekscene.

Ook jij kan alvast je steun uiten door de actie te verspreiden met #weekvandebelgischemuziek, een Facebook profielkader in te schakelen, aanwezig te zijn op het facebookevent en het logo te delen.

Geniet alvast van zoveel Belgisch moois!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More