Home Belgisch De nieuwe plaat van The Arch komt eraan.

De nieuwe plaat van The Arch komt eraan.

by Nel Mertens

Voor het ene nummer geïnspireerd door een foto, voor het andere door een fijne plek in het buitenland en alle bijhorende sferen, geuren en kleuren… Dat is wat Gerd Van Geel, Ivan Moens, Jan Lamberts en Pieter De Clercq van The Arch met hun laatste project nu vastlegden op plaat.

Op een jaar tijd maandelijks een nummer uitbrengen, met een bijhorende videoclip was het plan. De realiteit wees uit dat ze daar toch iets langer voor nodig hadden dan een jaar, maar het knappe resultaat mag er wezen.

Op vinyl zullen  8 nummers verschijnen: Blood Crystals, Yoga Noise, Alien Ann, Phantom Chase, Joan’s In Prison, Cadaver Synod (feat. Blaine L. Reininger van Tuxedomoon), Tanglet Stones en Cocks Populi. We krijgen alvast het artwork te zien.  Het album verschijnt op 11 oktober op lp en cd  bij het label Wool-E Discs en digitaal bij het label Trisol Music Group.

Je kan The Arch enkele keren live in Duitsland en Malta aan het werk zien, maar ook op 31/8 op Kalifiësta in Kalfort en op 12/10 in het jeugdhuis in hun hometown Breendonk.

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More