Home nieuws De Kelk in Brugge vult de agenda van het najaar aan met stevige namen

De Kelk in Brugge vult de agenda van het najaar aan met stevige namen

by Bart Verlent

Café De Kelk is al meer dan 100 jaar een gevestigde waarde in het Brugse caféwezen. Ze serveren er meer dan 80 verschillende bieren en je kan er ook genieten van een stevig concert.

DE KELK
© De Kelk

Het café heeft de agenda van het najaar aangevuld met bands van het hardere werk. Op 21 oktober zakt Mantah af naar Brugge. Ze brengen een mix van nu-metal van de jaren 90 met breakbeats, samples en synths. Op 28 oktober is het de beurt aan Ronker dat blackened postpunkgaze brengt voor Nine Inch Nail-fans. Liquid Molly uit Gistel verzorgd het voorprogramma en brengt grunge die ruikt naar Nirvana en Silverchair.

Het Brugse After All stelt hun nieuw album EOS voor in De Kelk op 11 november. Op 18 en 19 november brengt het trio Beuk energieke hard rock-‘n-roll in het Nederlands naar het Brugse café. Ten slotte stelt Shuriken II hun nieuwe sound en de tweede ep voor in De Kelk op 26 november. Deze band brengt een eclectische pletwals van rave, drum-‘n-bass, hiphop, dub en metal.

Meer info over de concerten vind je op deze link en tickets zijn te koop via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More