Home nieuws Club B52 stelt compilatie-album voor

Club B52 stelt compilatie-album voor

by Nel Mertens

Wie er ooit al eens belandde weet dat het er klein, donker en broeierig leuk is: de artiestenkleedkamer van Club B52 in Eernegem! Het is een plek waar ontelbare artiesten passeerden uit binnen- en buitenland, om er het podium te vullen met – meestal – donkere en zware sounds.
Met een titel die ons wel verleidelijk in de oren klinkt, presenteert B52 zijn compilatie-album Locked In The Dressing Room.

Naast tracks van buitenlandse bands als Andi Sex Gang, Jacquy Bitch, 1919, No More en Morgan King, ligt ook hier de nadruk op de Belgen. Allemaal bands die de revue passeerden in de club, zoals Your Life On Hold, Der Klinke, Star Industry, Struggler, Siglo XX, Red Zebra, The Breath Of Life en The Mars Model. Duistere deuntjes om je collectie mooi aan te vullen!

Locked In The Dressing Room verschijnt in april / mei op paarse vinyl bij Advance Records en kan je nu reeds voorbestellen. Een compilatie waarvan de opbrengst naar club B52 gaat, zodat ze er helemaal weer kunnen in vliegen bij de post-pandemie-heropening.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More