Home nieuws Botanique vult de agenda van het voorjaar nog eens aan

Botanique vult de agenda van het voorjaar nog eens aan

by Bart Verlent

Met zijn vier zalen kan de Brusselse Botanique heel wat artiesten een podium geven, van grote namen tot opkomend talent. Telkens weet de organisatie een heel divers aanbod te presenteren. De kalender van de Brusselse concertzaal is weer flink aangevuld voor dit voorjaar.

© Botanique

Met de terugkeer van de Britse gothic band Miranda Sex Garden op 20 mei en Mudhoney die op 4 mei naar Brussel afzakken als hoogtepunt.

Verder nog concerten van hiphopper Dalí op 7 maart en op 9 maart zakken Chatte Royal en Nouba Nouba af naar de Botanique. Soul en hip krijgen we van Dushime en Ashley Morgan op 22 maart. Naïka brengt een combinatie van Westerse pop en r&b op 1 april. Op 4 april brengen de heren van Walter Astral psychedelische pop en techno, het Australische instrumentaal trio Glass Beams staat op 5 april in de Rotonde terwijl we op 9 april hiphop uit Detroit krijgen van Veeze in de Orangerie.

Singer-songwriter Abby Sage stelt haar debuutplaat voor op 18 mei en op 21 mei brengt Death Lens een unieke combinatie van westcoast surfpunk en dynamische britrock.

We krijgen ook al enkelen namen door voor het najaar met de Australische meesters van de psychrock Pond die op 6 oktober afzakken naar Brussel. Op 11 juni kan je naar progressieve stonerrock komen luisteren van My Diligence. De Schotten van DVNE komen dan weer een loodzware mix brengen van sludge en stoner. Op 15 november tenslotte komt het duo Papooz een hedonistische, elektrische mix brengen met een vleugje pop.

Meer info vind je via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More