Home nieuws Botanique organiseert drie audiovisuele weekends onder de naam Still (A)Live @ Museum

Botanique organiseert drie audiovisuele weekends onder de naam Still (A)Live @ Museum

by Bart Verlent

De Brusselse concertzaal Botanique is een huis gewijd aan hedendaagse cultuur binnen muziek en beeldende kunst. Met het initiatief Still (A)Live @ Museum verenigt die twee activiteiten. Drie weekends lang krijgen livemuzikanten en dj’s de gelegenheid om de expo Sarcophagi van Cécile Massart onder te dompelen in hun klankkleuren.

© Botanique

Van 19 tot en met 4 april zijn er vrij-, zater- en zondag telkens twee sessies (om 16 en 17u). Elke sessie duurt ongeveer 30 minuten. Zo kan je de tentoonstelling van Cécile Massart over de problemen omtrent nucleair afval met een unieke soundtrack bewonderen.

Het eerste weekend wordt geprogrammeerd in samenwerking met het Brusselse elektronicalabel City Tracks. Op vrijdag 19 maart geeft Antwerpenaar Avondlicht een dj-set, zaterdag 20 maart is het de beurt aan synthesizer-wizard Marc Melià en zondag 21 maart sluit City Tracks-oprichter Haring het weekend af.

Voor meer info en tickets kan je terecht op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More