Home Belgisch BELTOON: WHYES.

BELTOON: WHYES.

by Didier Becu

Voor de beltoon van de dag mag je alvast je beste dansschoenen uit de kast halen. De Antwerpenaren winden er geen doekjes om, ze houden van de 80’s en stippen zonder blozen Duran Duran aan als één van hun inspiratiebronnen. Het leverde hun tot nu toe geen windeieren op, want StuBru (om er maar ééntje uit te pikken) heeft het over indiepop van de meest dansbare soort!

Puik! Want wat is er beter dan een perfecte popsong? Wij horen er Jaguar Jaguar, Robbing Millions en Vito in. Dit maar om te onderstrepen dat dit straf spul is als je van onweerstaanbare indiepop houdt.

Volgende maand brengt het vijftal nieuw materiaal uit, en dat wordt een ep met daarop vijf tracks die geproducet zijn door Luuk Cox van Shameboy en dat onder vlag van 62TV Records. Een band waar je ongetwijfeld nog veel zal van horen. Future Isles (de eerste single uit de ep) is dan ook onze beltoon van de dag!



You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More